Méthode Mosaïque Modelante

Onze iconische verzorging met direct een spectulair lifting effect. Uw huid is zichtbaar jonger, contouren duidelijk strakker, de huid is steviger en uw teint stralend. De anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opvolging van handbewegingen gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid.

Producten voor thuisgebruik

5 Crème Régénératrice
€122,00
Dit eerbetoon van Madame Galland aan Coco Chanel (Chanel No. 5) is sinds tientallen jaren wereldwijd bekend. Het intensief regenererende en verstevigende effect is nog steeds zo indrukwekkend als vroeger. De crème herstelt 's nachts de soepelheid en elasticiteit van de huid en zorgt zo voor een prachtige, goed verzorgende teint.

81 Masque Caviar Régénérateur Cellulaire
€90,00
Dit rijke crèmemasker werd ontwikkeld voor droge huid die regenaratie nodig heeft. De voedingstoffen in het kaviaarextract spelen in op de behoefte van de huid aan een hoogwaardige verzorging en herstellen de lipidenbarrière. De eigen weerstand van de huid wordt versterkt, haar soepelheid en gladheid wordt verbeterd. De huid ziet er ontspannen uit en voelt zacht als zijde aan.

5A Crème Régénératrice Cellulaire
€119,00
Deze intensieve regenererende crème bevat werkstoffen die een rimpelverminderende en gladmakende werking hebben. Stamcelextracten stimuleren en activeren de natuurlijke stamcellen van de huid en versterken de huidbarrière. Kostbare oliën voorzien de huid van voedingsstoffen.

89 Principe Nutri-Actif
€80,00
De intelligente combinatie van hydraterende werkstoffen en voedende oliën in deze rijke crème zorgt 's nachts voor een optimaal verzorgende huid. Fijne algenmicrocapsules voegen aan de huid werkstoffen en vocht toe. Voedende oliën zorgen voor nieuwe energie en onthullen een gerevitaliseerde teint in de ochtend.

5B Crème Super Régénératrice
€109,00
Door zijn volledige herstructurerende werking helpt deze anti-aging nachtcrème de huid te vernieuwen en biedt het intense voeding en optimale bescherming tegen zichtbare tekenen van veroudering. De veerkracht van de huid wordt vergroot en de huid voelt zacht en ontspannen aan.

93 Crème Nutri-Contour
€65,00
De huid rondom de ogen is veeleisend en vraagt om uitgebreide verzorging. Dankzij deze zijdezachte oogverzorging worden lijntjes en rimpels gladgestreken en worden de natuurlijke functies van de huid ondersteund. Voedende oliën geven de huid een zijdezacht, ontspannen gevoel voor een mooi verzorgde oogzone.

5C Sérum Régénérateur Cellulaire
€96,00
Een licht, zijdezacht serum met werkstoffen met een regeneratief en verjongend effect. Druivenstamcelextract activeert de natuurlijke stamcellen van de huid en verhoogt hun levensduur en vitaliteit. Het verhoogt de tolerantie voor UV van de huid en gaat tekenen van veroudering door licht tegen.

94 Oméga 3.6 Complexe Suractivé
€72,00
Deze zijdezachte verzorgingsolie voorziet de huid van zeer geconcentreerde werkstoffen en regenereert de huid tijdens de nacht. Beschermt tegen negatieve externe factoren en verzacht het reliëf van de huid. De teint krijgt een vollere, meer elastische en soepelere structuur.