Reinigingsbehandeling

Reiniging en peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en dagverzorging.

Producten voor thuisgebruik

2 Masque Souple
€53,00
Ochtendreiniger voor alle huidcondities. De streng geselecteerde werkstoffen voorzien de huid weldadig van vocht. Versterkt de huid dankzij samentrekkende en verfrissende eigenschappen. Verfijnt, ontspant en verzacht de huid.

62 Lotion Hydra Matité
€31,00
Matterende lotion met zacht peelende werking. Een belangrijke stap in de ochtend- en avondreinigingsroutine om het ecosysteem van de huid te ondersteunen. De zeer zachte micropeeling zorgt voor een teint met een matte, egale uitstraling.

D-120 Gel Double Effet Démaquillant Doux
€33,00
Reinigingsgel en make-up remover, geconcentreerd in een nieuwe structuur met een innovatieve werkstoffencombinatie. Ideaal voor de gevoelige huid. De lichte formule verwijdert make-up, onzuiverheden, overtollig sebum en vuildeeltjes zacht en grondig. De bijzondere eigenschappen van deze gel zijn gebaseerd op zijn samenstelling: zijn pH-waarde komt overeen met die van het traanvocht. Waardevol hyaluronzuur geeft de huid vocht en zorgt voor een gladder huidbeeld.

41 Doux Gommant Visage
€31,00
Een zacht exfoliërende crème met biologisch afbreekbare microsferen. Verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden die zich de hele week hebben opgehoopt en verheldert de huid zichtbaar. Onthult een stralende, frisse teint.

64 Lotion Soyeuse
€31,00
Zeer verzorgende gel-lotion. Een belangrijke stap in de ochtend- en avondreinigingsroutine om het ecosysteem van de huid te ondersteunen. Hydrateert en kalmeert de huid intensief.

D-420 Tonique Hydratant Apaisant
€39,00
Lichte gel-fluid met hydraterende en kalmerende werkstoffen voor een egaler huidbeeld bij een huid met roodheden. Kostbaar malachiet heeft, als minerale stressfilter, een antioxidatieve en beschermende werking. Een natuurlijk extract van zoethoutwortel kalmeert de huid langdurig. Hyaluronzuur geeft vocht, verzacht irritaties en verbetert de elasticiteit van de huid. Samen met allantoïne werkt het aminozuur arginine tegen een ruwe huid en verfijnt deze het huidbeeld zichtbaar. Als uiterst werkzaam anti-pollution-complex maken CM-glucaan en gistextract met waardevolle aminozuren en peptiden de huid vrij van milieu-aanslagen.

60 Gel Démaquillant Fraîcheur
€31,00
Schuimende reinigingsgel voor alle huidcondities. Verwijdert zacht make-up en dagelijkse onzuiverheden (verontreinigende stoffen, vuil, zonnefilters, enz.). Onthult een frisse, gerevitaliseerde huid. Perfect voor wie een voorkeur heeft voor verfrissende schuimtexturen.

65A Lotion Démaquillante Yeux
€31,00
Twee-fasen make-upremover-lotion voor de ogen. Lost alle make-up zachtjes op, zelfs lang houdbare en waterproof soorten. Helpt om de huid te kalmeren en maakt haar schoon, zacht en soepel. Verzorgt ook de wimpers.

1050 Lait Démaquillant Mille
€55,00
Hydraterende reinigingsmilk met een uitstekende combinatie van reiniging en verzorging. Make-up en sporen van milieuonzuiverheden worden zachtjes verwijderd, zonder resten. De beschermende werking van het product maakt de huid resistenter: een film van peptiden wordt achtergelaten op de gereinigde huid en beschermt deze tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het exclusieve TOP-CMG-complex maakt de huid glad en zo zacht als fluweel.

61 Lait Démaquillant Douceur
€31,00
Zacht smeltende reinigingsmelk voor alle huidcondities. Een 2-in-1-formule om gezichts- en oogmake-up en de dagelijkse onzuiverheden (verontreinigende stoffen, vuil, zweet, enz.) perfect te verwijderen. Onthult een zachte, soepele huid.

67 Huile-En-Lait Démaquillante Sublime
€41,00
Een ultrazachte, niet-vette reinigingsolie voor alle huidcondities. Verwijdert gemakkelijk make-up, zelfs waterproof soorten, en de dagelijkse onzuiverheden (verontreinigende stoffen, vuil, zweet, enz.), zonder resten achter te laten. Onthult een heldere, stralende teint.

1060 Lotion Tonique Mille
€55,00
Een luxe reinigende lotion, rijk aan werkstoffen, voor het verfrissen van de huid. Deze gezichtslotion, rijk aan werkstoffen, voorziet de huid van een optimale vochttoevoer. Het exclusieve TOP-CMG-complex geeft aan de huid een nieuwe gloed en een zijdeachtige zachtheid. De huid is ideaal voorbereid op de verzorging die volgt.