Nieuws

Nieuwe zonnelijn - CELLULAR'SUN

Maria Galland Paris introduceert CELLULAR'SUN: de complete zonverzorgingsoplossing voor jouw huid, die aan alle behoeften voldoet van 30 tot 50 SPF;
- Behoudt de jeugdige uitstraling van de huid op lange termijn.
- Hydrateert de huid diepgaand.
- Herstelt de soepelheid en stevigheid van de huid.
- Vermindert pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes.
- Beschermt tegen oxidatieve stress en versterkt de natuurlijke weerstand van de huid.
- Geschikt voor de gevoelige huid.
- Effectieve anti-aging ingrediënten om de huid te beschermen tegen en te herstellen van schade door foto-aging.
- Zorgvuldig geselecteerde filters, met respect voor de huidmicrobiota en het milieu.
- Lichte texturen die snel intrekken en geen vettig laagje of witte sporen op de huid achterlaten.

Daarnaast hebben alle producten van de CELLULAR'SUN lijn een ECOSUN PASS® goedgekeurd filtersysteem. Objectieve evaluatie van zonbeschermingsproducten door BASF, de toonaangevende en vertrouwde zorgverlener. EcoSun Pass® gebruikt internationaal erkende criteria en test talrijke parameters om zonbeschermingsproducten als milieuvriendelijk en beter voor de consument te labelen.

De lijn bestaat uit zes producten;
- 960 - Protective face cream (SPF 30).
- 961 - Protective face cream (SPF 50+).
- 970 - Protective body milk (SPF 30).
- 971 - Protective body milk (SPF 50+).
- 980 - Regenerating afer-sun milk.
- 990 - Self tan-milk.

(Gepubliceerd op: 19-03-2023)

Methode Mosaïque Modelante
Huidtransformatie na één behandeling

1963
Maria Galland creëert de Méthode Mosaïque Modelante, een huidverzorgingsmethode die voor het eerst een gepersonaliseerde diagnose, preciese bewegingen en het aanbrengen van een ongeëvenaard zelfverwarmend masker combineert. De Méthode Mosaïque Modelante biedt spectaculaire resultaten en wordt in korte tijd iconisch. 

 

2023
Maria Galland Paris vernieuwt deze legendarische huidbehandeling, voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een beleving met respect voor hun huid, en zowel op korte als lange termijn zichtbare resultaten biedt.

(Gepubliceerd op: 26-02-2023)

Nieuwe foundations en camouflerende huidverzorging

Er zijn drie nieuwe foundations door Maria Galland geïntroduceerd met van ieder vijf kleuren:
De eerste foundation - Soin de Teint Perfection Jeunesse 810 - heeft een formule rijk aan anti-aging werkstoffen en een revolutionaire textuur, voor een stralende en egale teint: rimpels worden verzacht en de huid ziet er steviger uit. Een innovatieve emulsie met pigmenten hydrateert de huid en verzamelt zich in de loop van de dag niet in rimpeltjes. Deze foundation geeft een medium dekking en een stralende finish. Voor een comfortabel aanvoelende en stevige huid.

De tweede - Soin de Teint Éclat 812 - heeft een unieke, vloeibare textuur voor een stralende teint en een gehydrateerde, comfortabele huid de hele dag lang. De textuur versmelt onmiddellijk met de huid voor een ultranatuurlijke look en een nude gevoel. Deze foundation geeft een natuurlijke dekking en een glowy finish. Een unieke, vloeibare textuur voor een stralende teint en een gehydrateerde, comfortabele huid de hele dag lang.

De derde - Soin de Teint Velours 814 - heeft een formule met een matterend effect en een perfecte dekking: de huid ziet er gladder uit en de onvolkomenheden van de huid worden vervaagd. Garandeert een perfecte dekking gedurende de hele dag. Deze foundation geeft dus een hoge dekking, met daarnaast een fluweelzachte finish. De huidtextuur en onvolkomenheden worden gladgestreken.

Naast de vernieuwde foundations heeft Maria Galland ook nog de Soin Anticernes Lissant 818 geïntroduceerd, die oneffenheden vervaagt, het gebied onder de ogen verheldert en de huid beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf. Het bevat daarnaast SPF 35 om de meest gevoelige zones te beschermen tegen UV-stralen. Het geeft een hoge dekking met poederfinish en heeft daarnaast een hydraterende werking. De Soin Anticernes Lissant is beschikbaar in vier kleuren.

(Gepubliceerd op: 28-12-2022)

Nieuwe lijn - NUTRI'VITAL

30% van de vrouwen zegt een droge huid te hebben. Ben jij één van hen? Ja, als...
- Je last hebt van ongemakkelijk of trekkerig gevoel gedurende de dag.
- Je tekenen van uitdroging opmerkt, zoals fijne lijntjes.
- Je teint er dof en vermoeid uitziet.

De oorzaak van een droge huid: een tekort aan lipiden als gevolg van interne factoren, zoals genetische aanleg en hormonale veranderingen, of externe factoren, zoals stress, voeding, het milieu, enzovoort.

Maria Galland presenteert NUTRI'VITAL, een nieuwe aanpak voor de specifieke behoefte van de droge huid. Dankzij NUTRI'VITAL , gebaseerd op onze iconische crème n°5: herstel je absoluut comfort en de souplesse, je huidbarrière, verwen je jezelf met een intens zintuiglijke huidverzorging. De huid is gevoed, gerevitaliseerd, soepel, fluweelzacht en stralend; ze is zichtbaar mooier. Om aan de specifieke behoeften van elke vrouw te voldoen, is ons gamma samengesteld uit vijf essentiële producten. Vier aanvullende producten kunnen de routine verder personaliseren en nog doeltreffender maken.

(Gepubliceerd op: 28-12-2022)