Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Reinigingsbehandeling

Reiniging en peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en dagverzorging.

 

D-Tox Peau Neuve

Snelle efficiënte verzorging om uw huid diep te reinigen en te bevrijden van afvalstoffen. Alle leeftijden, zuiverend, verfrissend, stralende teint.

 

Klassieke behandeling

Reiniging en peeling, dieptereiniging, massage, verzorgend masker en dagverzorging.

 

Méthode Mosaïque Modelante

Onze iconische verzorging met direct een spectulair lifting effect. Uw huid is zichtbaar jonger, contouren duidelijk strakker, de huid is steviger en uw teint stralend. De anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting- en modelleertechnieken. Een opvolging van handbewegingen gecombineerd met de liftende eigenschappen van ons exclusief zelfverwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid.

 

Soin Suprême Jeunesse Regard

Deze behandeling is gewijd aan de gevoelige huid rond de ogen om tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen, doormiddel van 100% manuele lymfedrainagebewegingen.

 

Soin Révélation Lumière de Jeunesse
(30+ eerste tekenen van veroudering)

Direct meer energie voor de vermoeide huid, voorkomt de eerste tekenen van veroudering en geeft een frisse jeugdige glow. Deze verkwikkende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint.

 

Soin Lifting Absolue Jeunesse
(40+ tekenen van veroudering worden meer zichtbaar)

Deze behandeling verstevigt en definieert de gezichtscontouren, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht, dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthuld. De 100% manuele liftende massage, combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve petrissages met kneed/rolbewegingen om de huid onmiddelijk te liften, te verstevigen en op te vullen en om de celactiviteit te stimuleren. Tegelijkertijd helpen de ontspannende rituelen om stress te verminderen, energie te herstellen en lichaam en geest te resetten.

 

Soin Redensifiant Sublimateur Jeunesse
(50+ voor een levensfase vergezeld van grote veranderingen)

Verzorging met innoverende ingrediënten en een speciale massage. Direct ontspanning en resultaat: stevigere en vollere huid. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken. De kern: esthetische lymfedrainagebewegingen voorafgaand aan een reeks petrissagebewegingen, drukkende en diepe effleuragebewegingen voor bewezen zichtbare resultaten.

 

Soin Désaltérant Booster d'Énergie

Direct nieuwe frisheid en souplesse voor de vochtarme huid, diepgaande en intensieve vocht-verzorging voor alle leeftijden en alle huidtypen. Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie.

Lichaamsbehandelingen

Voor afzonderlijke probleemzones kunnen wij diverse behandelingen aanbieden.

Goed gevormde lichaamscontouren, een gladde gerevitaliseerde huid met spankracht.

Nieuwe energie of diepe ontspanning voor lichaam en geest met weldadige massages.

Maak uw wensen kenbaar en vraag naar de mogelijkheden.