Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Reinigingsbehandeling gezicht

Reiniging en peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker en dagverzorging.

 

Klassieke gezichtsbehandeling

Reiniging en peeling, dieptereiniging, massage, verzorgend masker en dagverzorging.

 

Soin Masque Modelant

Exclusieve behandeling afgestemd op de individuele huidcondities. Het mineralenmasker met dieptewerking dat uit zichzelf warm wordt en een liftend effect heeft is er in drie variaties: anti-ageing, vochtverzorgend en zuiverend.

 

Soin Cocon

Ontspannende wellness-behandeling voor iedere huid. Het heerlijk zachte schuimmasker omhult het gezicht als een cocon en geeft de huid nieuwe energie en spankracht.

 

Soin Thalasso

Verfrissende en vitaliserende gezichtsbehandeling met een vochtherstellend, verkwikkend masker op algenbasis. De huid wordt direct verstevigd en langdurig voorzien van een hooggeconcentreerde vochttoevoer.

 

Soin Profilift

Intensief verstevigende gezichtsbehandeling die zorgt voor direct zichtbare en voelbare resultaten. Ze verstevigt, maakt de huid glad en geeft nieuwe spankracht aan de gelaatscontouren.

 

Soin Dermatologique

Derma-cosmetisch verzorgingsprogramma om verschillende huidproblemen langdurig te herstellen, kalmeren en in evenwicht te houden. Vrij van parabenen, paraffine en kleurstoffen. Van onzuiverheden of pigmentvlekken tot roodheden en extreem droge huid.

 

Soin Masque Modelant Yeux

Verstevigende oogbehandeling voor de gevoelige oogzone. De dunne en gevoelige huid rondom de ogen wordt verstevigd en gladgemaakt. Zwellingen en kringen onder de ogen worden verminderd.

Lichaamsbehandelingen

Voor afzonderlijke probleemzones kunnen wij diverse behandelingen aanbieden.

Goed gevormde lichaamscontouren, een gladde gerevitaliseerde huid met spankracht.

Nieuwe energie of diepe ontspanning voor lichaam en geest met weldadige massages.

Maak uw wensen kenbaar en vraag naar de mogelijkheden.

content image