Soin Désaltérant Booster d'Énergie

Direct nieuwe frisheid en souplesse voor de vochtarme huid, diepgaande en intensieve vocht-verzorging voor alle leeftijden en alle huidtypen. Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie.

Producten voor thuisgebruik

240 Sérum Hydra'Global
€74,00
Een echt hydratatieconcentraat met een tweede huid-effect met vloeibare textuur, herstelt het water in de huidcellen en verspreidt het geleidelijk naar de kern van de huid. De huid wordt 24 uur lang onmiddelijk en constant gehydrateerd, verfrist, verkwikt en gerevitaliseerd. De huid is glad, soepel, gekalmeerd, fris en stralend.

251 Masque Froid Défatigant Regard Hydra'Global
€46,00
Om de schoonheid en jeugdigheid van de oogcontouren te behouden. Dit vitaliserend, hydraterend masker met verfrissende textuur zorgt er direct voor dat de oogcontourer minder vermoeid uitziet en gladgestreken wordt. Vermindert zichtbaar donkere kringen en wallen voor een frisse, wakkere en stralende oogzone. Oftalmologisch getest. Parfumvrij.

260 Crème Hydra'Global
€70,00
Bron van hydratatie en dagelijkse energie in een romige textuur, herstelt de hydrolipidenbarrière, beschermt de huid en zorgt voor een optimaal comfort. Constante hydratatie gedurende 24 uur, gevoed en beschermd, de huid is fris, energiek en gerevitaliseerd. Glad, soepel en gekalmeerd, onthult de huid een nieuwe uitstraling.

262 Crème Légère Hydra'Global
€65,00
Een bron van hydratatie en dagelijkse energie in een smeltende, ultra-sensorische textuur die een echt gevoel van frisheid aan de huid geeft. Haar unieke formule combineert innovatieve anti-aging complexen, voedt diepgaand, geeft energie, revitaliseert en beschermt de huid. De huid wordt 24 uur lang constant gehydrateerd, is glad en fris.

261 Crème Riche Hydra'Global
€72,00
Een bron van hydratatie en dagelijkse energie en herstelt de hydrolipidenfilm, regenereert de huid en zorgt voor optimaal comfort dankzij een synergie van actieve werkstoffen. Haar unieke formule combineert innovatieve anti-aging complexen, voedt diepgaand, geeft energie, revitaliseert en beschermt de huid. De huid wordt 24 uur lang constant gehydrateerd, is glad en fris.

280 Masque Désaltérant Hydra'Global
€40,00
Een ware infusie van hydratatie in een lichte, smeltende textuur omhult de huid onmiddelijk met een uitzonderlijk fris gevoel. De formule van het masker, vol met hydraterende actieve werkstoffen, versmelt met de huid om water in haar kern te behouden en te verspreiden. De combinatie van innovatieve anti-aging complexen, hydrateert diep, geeft energie, revitaliseert en beschermt de huid. Voor gladdere huid en een frisse, stralende teint.

250 Gel-Crème Contour des Yeux Hydra'Global
€55,00
Om de schoonheid en jeugdigheid van de oogcontouren te behouden. Een nieuwe generatie anti-aging hydratatie. Deze gel-crème is perfect hydraterend en stimuleert de energie van de huid om haar jeugdigheid te behouden. Donkere kringen en wallen worden zichtbaar verminderd, de oogzone ziet er uitgerust uit en droogtelijntjes lijken verminderd.

001 Ultim'Boost Hydratation
€69,50
Breng 28 dagen lang elke ochtend en avond ongeveer 5 druppels aan onder je gebruikelijke serum en crème. Hydrateert, verzacht en kalmeert de huid. Beschermt de huid tegen uitdroging. Bevat essentiële mineralen en sporenelementen die een rol spelen in het huidmetabolisme.