Soin Révélation Lumière de Jeunesse
(30+ eerste tekenen van veroudering)

Direct meer energie voor de vermoeide huid, voorkomt de eerste tekenen van veroudering en geeft een frisse jeugdige glow. Deze verkwikkende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint.

Producten voor thuisgebruik

340 Sérum Lumin'Éclat
€77,50
De boosting-werkstoffen van dit zeer actieve serum houden de schoonheid van de huid in stand bij een dynamische levensstijl. Een glanscomplex van de canolaplant en kostbare bloesemextracten maken de huid glad en zorgen voor een jeugdige uitstraling. De innovatieve phyto-cocktail (canola), rijk aan lipiden en sterolen, maakt een vale teint weer fris en vermindert de eerste rimpeltjes en lijntjes. De compositie van 4 bloesems van sleutelbloem, zijdeboom, viooltjes en ogentroost, met een hoog gehalte aan flavonoïden en polyfenolen, zorgt voor pure ontspanning en nieuwe glans. Hyaluronzuur hydrateert intensief en vult het volume van de huid van binnenuit op. De huid ziet er gladder en steviger uit. Als anti-oxidant neutraliseert vitamine E vrije radicalen en beschermt tegen stress, veroorzaakt door UV. De zijdezachte textuur met vitaliserende geurnoten gaat een perfecte verbinding aan met de huid en is ideaal voor iedere huidconditie.

380 Masque de Nuit Récupératuer Lumin'Éclat
€57,00
's Nachts werken de regeneratie- en herstelmechanismen van de huid op volle kracht. Dit herstellend en huidverbeterend nachtmasker ondersteunt de natuurlijke processen van de huid zodat je er altijd uitgerust uitziet, ongeacht de hoeveelheid slaap. Het vermindert tekenen van vermoeidheid en regenereert 's nachts de huid. Werkzame anti-aging en hydraterende ingrediënten verminderen de eerste tekenen van veroudering en laten de huid perfect gehydrateerd achter en opgeladen met nieuwe energie. De huidverbeterende en verkwikkende werkstoffen herstellen de uitstraling en egaliteit van de teint, terwijl oneffendheden worden verzacht. 's Ochtends ziet de huid er glad, fris, uitgerust en stralend uit.

350 Soin Duo Regard Jour & Nuit Lumin'Éclat
€67,00
Om de schoonheid en jeugdigheid van de oogcontour te behouden. Een tweeledige oplossing, bestaande uit een dag- en nachtformule, het antwoord op de specifieke behoeften van de oogcontour die vermoeidheid en eerste tekenen van veroudering vertoont. De verhelderende dagformule, met lichtreflecterende deeltjes, en de regenererende nachtverzorging werken samen in synergie om donkere kringen, wallen en rimpels zichtbaar te verminderen; de huid straalt weer. Oftalmalogisch getest. Parfumvrij.

360 Crème Soyeuse Lumin'Éclat
€73,50
Deze zijdezachte dag- en nachtverzorging geeft nieuwe glans, dankzij haar innovatieve anti-aging werkstoffen. Ze geven de huid nieuwe energie en verminderen de eerste rimpeltjes en lijntjes. Een glanscomplex uit de canolaplant en kostbare bloesemextracten maken de huid glad en geven haar een jeugdige uitstraling. De innovatieve cocktail van phyto-werkstoffen (canola), rijk aan lipiden en sterolen, geeft een vale teint een fris aanzien en vermindert de eerste lijntjes en rimpeltjes. De compositie van 4 bloesems van sleutelbloem, zijdeboom, viooltjes en ogentroost, met een hoog gehalte aan flavonoïden en polyfenolen, zorgt voor pure ontspanning en nieuwe glans. Een liposomaal complex van tuinkers en soja zorgt voor een verfijnde, egale teint. Een complex van algen, aloë vera, hyaluronzuur en een extract van de vijgencactus hydrateren, vullen de huid van binnenuit op en verstevigen haar. Kostbare oliën en ceramiden maken de huid glad. Extract van druivenpitten en vitamine E helpen de huid te regenereren van de stressfactoren van overdag.

361 Crème Insta-Glow Lumin'Éclat
€73,00
Geeft je huid energie, behoudt haar jeugdigheid en voorziet ze van een parelachtige, stralende glow in één eenvoudige stap. Het FLASH-CORRECTING-complex egaliseert de teint en voorziet ze van een parelachtige glow. Werkzame anti aging en hydraterende ingrediënten gecombineerd met antioxidanten, behouden de jeugdigheid van de huid.