Soin Redensifiant Sublimateur Jeunesse
(50+ voor een levensfase vergezeld van grote veranderingen)

Verzorging met innoverende ingrediënten en een speciale massage. Direct ontspanning en resultaat: stevigere en vollere huid. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de rijpere huid, combineert hoogwaardige professionele producten met 100% manuele massagetechnieken. De kern: esthetische lymfedrainagebewegingen voorafgaand aan een reeks petrissagebewegingen, drukkende en diepe effleuragebewegingen voor bewezen zichtbare resultaten.

Producten voor thuisgebruik

740 Sérum Activ'Age
€142,50
Door de exclusieve combinatie van stamcellen en peptiden worden de verschijnselen van huidveranderingen, veroorzaakt door veroudering en milieufactoren gecompenseerd. Een innovatieve antirimpel peptide met een onmiddelijk effect vermindert rimpels zichtbaar.

760 Crème Fine Activ'Age
€136,50
Lichte en tegelijkertijd voedende gezichtsverzorging met stamcellen en peptiden, die de symptomen van huidveranderingen door leeftijd en negatieve milieu-invloeden herstelt. De huid wordt aantoonbaar steviger, gladder en elastischer. Zichtbare anti-rimpelwerking. De hydratatie van de huid wordt aanzienlijk verbeterd.

761 Crème Confort Activ'Age
€139,00
Activeert de schoonheid van de droge, rijpe huid met uitzonderlijke actieve ingrediënten die de huidintensiteit verbeteren. Door cel vernieuwing te stimuleren en de extracellulaire matrix te versterken, helpen peptiden van artisjokbladeren en tabaksbloemen de huiddichtheid en stevigheid te verbeteren en rimpels zichtbaar te verminderen. Een gepatenteerd extract van frambozenstamcellen, een rode bonenstamcelextract en een zeer werkzaam antipollutie complex bescheremen de huid tegen huidveroudering veroorzaakt door UV-stralen en oxidatieve schade. Deze crème is perfect voor een droge, rijpe huid met gebrek aan comfort dankzij haar comfortabele textuur rijk aan een NUTRI-COMPLEX en een combinatie van kostbare oliën. Dermatologisch getest.

799 Sérum de Teint Parfait
€80,00
Deze innovatieve serumfoundation combineert anti-aging werkstoffen en instant schoonheidseffecten voor een harmonieuze teint. Stamcellen van frambozen en trimoleculair hyaluronzuur stimuleren de vitaliteit van de huid en zorgen voor een intens vochtgehalte wat resulteert in een strakke, gladde huid. Ultrafijne kleurpigmenten genereren een glow en mengen zich zacht met de natuurlijke huidskleur.