SOIN LIFT'EXPERT

Lifting behandeling met een innovatieve sculpting massage die de huid onmiddellijk voller en steviger maakt. Rimpels worden verminderd en gezichtscontouren meer gedefinieerd.

Speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van de huid te voldoen, heeft Maria Galland Paris unieke behandelingen ontwikkeld, die professionele producten combineren met 100% manuele massagetechnieken.

De LIFT'EXPERT behandeling verstevigt en accentueert onmiddellijk de gezichtscontouren, vult rimpels op en strijkt ze glad, geeft het gezicht een meer gelift en gemodelleerd uiterlijk en onthult een zichtbaar jongere huid.

De 100% manuele lifting-massage, speciaal ontworpen voor SOIN LIFT'EXPERT, is een combinatie van diepe glijdende massage, anti-aging massage en intense knedingen, inclusief palpatie en rollen. Deze massage lift, verstevigt en maakt de huid onmiddellijk voller terwijl de celactiviteit wordt gestimuleerd.

Na de massage ontspan je met een met liftend masker en terwijl het masker inwerkt wordt een massage van het décolleté en de armen uitgevoerd.